MontBlanc
0
No products in the cart.
hero background

Ansigtsbehandlinger

SENSAI

Lev et liv i skønhed. Med SENSAI.

Alle har en skønhed, der er helt unik, baseret på deres medfødte natur og det liv, de lever.

SENSAI respekterer denne individualitet og er parat til at hjælpe dig med at fremhæve din unikke skønhed. Silke er kendt som “ny hud” på grund af sin bløde tekstur og minimale gennemtrængelighed, og silke er verdens mest kostbare fiber.

Blandt alle silkestoffer, er den mest værdsatte en sjælden slags, der stammer fra Japan: Koishimaru Silke, der omtales som en “kostbar skat”. SENSAI har opdaget en speciel, skjult evne i denne unikke fiber.

SENSAI kombinerer Koishimaru Silkens kostbare hemmelig med de mest avancerede hudplejeteknologier og er skabt for at hjælpe din hud til at opdage sin højeste skønhed. SENSAI imødekommer hver enkelt persons hudplejebehov og byder dig velkommen i en verden med uendelig skønhed.

Darphin ansigtspleje

Ved at kombinere innovative teknologiske og videnskabelige formler med aromaterapi, indeholder hvert eneste produkt særligt udvalgte ekstrakter og essenser fra kun de fineste aromatiske planter.

Yderligere indeholder Darphin højkoncentrerede, unikke Aromatic Care formler, som består af særligt udvalgte blandinger af aromatiske, essentielle olier i deres reneste form.

Når disse bruges sammen, skaber de kraftige planteudtræk og den nyeste teknologi synlige resultater, stimulerer sanserne og giver skønhed og velvære fra top til tå.

Darphin er hudplejens “haute couture”. Det er den ypperste luksus man kan opnå via individuelt tilpasset hudpleje. Darphin er fremstillet af de bedste, fineste og særligt udvalgte råvarer, aromatiske dufte og tilført nutidens avancerede teknologi. Tilsammen giver det synlige og mærkbare resultater.

Darphins hudplejeserie er tilpasset både den enkeltes hudtype og hudtilstand, som kan forandres afhængig af alder, vejr, kost, stress og valg af livsstil.

De 3 komplimenterende formler – en Serum, en Aromatic Care og en Creme – er specielt designet til at tilpasse hudens fuldendte behov ved at reparere, balancere og pleje – i hvert sit hudlag.

Klassisk ansigtsbehandling 60 min
All over facial kr. 549,-

Deep cleansing ansigtsbehandling 75 min
Dybderensende ansigtsbehandling kr. 585,-

Total wellbeing 90 min
Afslappende ansigtsbehandling med 10 min velkomstmassage kr. 799,-

Sublim ansigtsbehandling 90 min
Sublim ansigtsbehandling til den kvalitetsbevidste kvinde/mand kr. 925,-

Teenage ansigtsbehandling (under 18 år) 60 min
Ansigtsbehandling med fokus på udrensning og vejledning kr. 425,-

Tiderne er inkl. omklædning samt vejledning.