MontBlanc
0
No products in the cart.
hero background

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling:

Frugtsyre ansigtsbehandling 75 min
Afrens, dobbelt peeling, let dybderens, retning af bryn, massage, maske og vejledning. (denne behandlin kan variere efter hudtype/tilstand) Vi laver desuden også frugtsyre-kurforløb, ring og hør nærmere.
Kr. 629,-

Klassisk ansigtsbehandling 60 min
Afrens, peeling, let dybderens, retning af bryn, ansigtsmassage, maske og vejledning. 
kr. 549,-

Deep cleansing ansigtsbehandling 75 min
Afrens, dobbelt peeling, dybderens, retning af bryn, ansigtsmassage, maske og vejledning. 
kr. 585,-

Total wellbeing 90 min
Afslappende ansigtsbehandling med 10 min velkomstmassage, Afrens, peeling, let dybderens, retning af bryn, ansigtsmassage, maske og vejledning. 
kr. 799,-

Sublim ansigtsbehandling 90 min
Ansigtsbehandling til den kvalitetsbevidste kvinde/mand. Afrens, peeling, let dybderens, retning af bryn, lang ansigtsmassage, dobbelt maske og vejledning. 
kr. 925,-

Teenage ansigtsbehandling (under 18 år) 60 min
Ansigtsbehandling med fokus på udrensning og vejledning. Afrens, peeling, dybderens, maske og vejledning. 
kr. 425,-

Dermaroller: engangsomkostning på 1 stk M.E.S.O device 0,5 mm (kan bruges op til 6 gange) Kan tilkøbes alle ansigtsbehandlinger.
kr. 350,-

 

Vores hudplejemærker

pHFormula
pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.
Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Målrettet og effektiv behandling af 4 “problematikker”:

  • A.G.E. – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).
  • M.E.L.A. – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller “kemi”.
  • A.C.N.E. – Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.
  • C.R. – Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme

SENSAI
Lev et liv i skønhed. Med SENSAI.

Alle har en skønhed, der er helt unik, baseret på deres medfødte natur og det liv, de lever.

SENSAI respekterer denne individualitet og er parat til at hjælpe dig med at fremhæve din unikke skønhed. Silke er kendt som “ny hud” på grund af sin bløde tekstur og minimale gennemtrængelighed, og silke er verdens mest kostbare fiber.

Blandt alle silkestoffer, er den mest værdsatte en sjælden slags, der stammer fra Japan: Koishimaru Silke, der omtales som en “kostbar skat”. SENSAI har opdaget en speciel, skjult evne i denne unikke fiber.

SENSAI kombinerer Koishimaru Silkens kostbare hemmelig med de mest avancerede hudplejeteknologier og er skabt for at hjælpe din hud til at opdage sin højeste skønhed. SENSAI imødekommer hver enkelt persons hudplejebehov og byder dig velkommen i en verden med uendelig skønhed.

Darphin ansigtspleje
Ved at kombinere innovative teknologiske og videnskabelige formler med aromaterapi, indeholder hvert eneste produkt særligt udvalgte ekstrakter og essenser fra kun de fineste aromatiske planter.

Yderligere indeholder Darphin højkoncentrerede, unikke Aromatic Care formler, som består af særligt udvalgte blandinger af aromatiske, essentielle olier i deres reneste form.

Når disse bruges sammen, skaber de kraftige planteudtræk og den nyeste teknologi synlige resultater, stimulerer sanserne og giver skønhed og velvære fra top til tå.

Darphin er hudplejens “haute couture”. Det er den ypperste luksus man kan opnå via individuelt tilpasset hudpleje. Darphin er fremstillet af de bedste, fineste og særligt udvalgte råvarer, aromatiske dufte og tilført nutidens avancerede teknologi. Tilsammen giver det synlige og mærkbare resultater.

Darphins hudplejeserie er tilpasset både den enkeltes hudtype og hudtilstand, som kan forandres afhængig af alder, vejr, kost, stress og valg af livsstil.

De 3 komplimenterende formler – en Serum, en Aromatic Care og en Creme – er specielt designet til at tilpasse hudens fuldendte behov ved at reparere, balancere og pleje – i hvert sit hudlag.