fbpx
House Of Wellness

Ansigtsbehandlinger

House of wellness_aalborg_13
House of wellness_aalborg_13
Ansigtsbehandling

Lækker Behandling Til Din Hudtype

Ansigtsbehandling

Lækker Behandling Til Din Hudtype

HouseOfWellness_tegn

Klassisk Ansigtsbehandling

(varighed 60 min)
Afrens, peeling, let dybderens, ansigtsmassage, maske og vejledning. 
Pris: 579,-

HouseOfWellness_tegn

Deep Cleansing Light

(varighed 75 min)
Afrens, dobbelt peeling, dybderens, Beauty Angel Lysbehandling samt pleje og vejledning.
Pris: 769,-

HouseOfWellness_tegn

LUKSUS Deep Cleansing Light

(varighed 75 min)
Afrens, dobbelt peeling, dybderens, afslappende ansigts, nakke og hovedbundsmassage samt Beauty Angel Lysbehandling, EMT maske og vejledning.
Pris: 899,-

HouseOfWellness_tegn

Sublim Ansigtsbehandling

(varighed 75 min)
Ansigtsbehandling til den kvalitetsbevidste. Afrens, diamantslib af ansigt, hals og decolté, let dybderens, ansigtsmassage, dobbelt maske, aflsuttende produkter og vejledning. – Pris: 925,-

HouseOfWellness_tegn

Total wellbeing

(varighed 75 min)Afslappende ansigtsbehandling med velkomstmassage af ryggen. Afrens, peeling, let dybderens, ansigtsmassage, maske, afsluttende produkter og vejledning. 
– 
Pris: 849,-

HouseOfWellness_tegn

Teenage ansigtsbehandlingu. 18 år.

(varighed 60 min)
Ansigtsbehandling med fokus på udrensning og vejledning. Afrens, peeling, dybderens, maske, afsluttende produkter og vejledning. 
Pris: 499,-

HouseOfWellness_tegn

Stor Frugtsyre Ansigtsbehandling

(varighed 60 min) Dobbelt afrens, frugtsyre pensling tilpasset din hud, let dybderens, massage, maske, afsluttende produkter og vejledning. (Denne behandling variere efter hudtype/tilstand).
Pris 629,-

HouseOfWellness_tegn

Mellem Frugtsyre Ansigtsbehandling

(varighed 45 min) Dobbelt afrens, frugtsyre pensling tilpasset din hud, maske, afsluttende produkter og vejledning. (Denne behandling variere efter hudtype/tilstand).
Pris 499,-

HouseOfWellness_tegn

Lille Frugtsyre Ansigtsbehandling

(varighed 30 min) Dobbelt afrens, frugtsyre pensling tilpasset din hud, afsluttende produkter og vejledning. (Denne behandling variere efter hudtype/tilstand).
Pris 329,-

HouseOfWellness_tegn

Diamantslibning

Diamantslibning er et apparatur, som peeler huden med små afskårne diamanter og dermed fjerner de døde hudceller. Derudover dannes der et vakum, som sætter gang i blodcirkulationen. Det får cellerne til at forny sig hurtigere. Det er med til at løfte huden i forhold til ar, linjer og rynker og du går fra behandlingen med en fantastisk glød og blød hud.

Denne behandling er fantastisk at køre, som et kurforløb. Derfor er det muligt, at købe 6 behandlinger, men kun betale for 5.
House of Wellness_Diamantslibning
HouseOfWellness_tegn

Diamantslibning Ansigtsbehandling

 (varighed 30 min)

Inkluderer 2 afrensninger af ansigtshuden inden diamantslibningen og afsluttes med tilpassende cremer. 
Pris: 400,-
HouseOfWellness_tegn

Diamantslibning Tillægsbehandling

 Diamantslibning er også en perfekt tillægsbehandling i forbindelse med en anden ansigtbehandling for bedre resultater. Der pålægges 15 min. ekstra til den valgte behandling.

Pris 150,-

 

Ansigtsbehandling

Vores hudplejemærker

Ansigts
behandlinger

Vores Hudplejemærker

HouseOfWellness_tegn

pHFormula

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.
Målrettet og effektiv behandling af 4 “problematikker”

A.G.E.
Moden, ældet og for tidligt ældet hud.Begyndende linjer og rynker.
Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).
M.E.L.A.
Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse,
hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller “kemi”.
A.C.N.E.
Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.
C.R.
Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger,
hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme

HouseOfWellness_tegn

SENSAI

Lev et liv i skønhed. Med SENSAI.

Alle har en skønhed, der er helt unik, baseret på deres medfødte natur og det liv, de lever.

SENSAI respekterer denne individualitet og er parat til at hjælpe dig med at fremhæve din unikke skønhed. Silke er kendt som “ny hud” på grund af sin bløde tekstur og minimale gennemtrængelighed, og silke er verdens mest kostbare fiber.

Blandt alle silkestoffer, er den mest værdsatte en sjælden slags, der stammer fra Japan: Koishimaru Silke, der omtales som en “kostbar skat”. SENSAI har opdaget en speciel, skjult evne i denne unikke fiber.

SENSAI kombinerer Koishimaru Silkens kostbare hemmelig med de mest avancerede hudplejeteknologier og er skabt for at hjælpe din hud til at opdage sin højeste skønhed. SENSAI imødekommer hver enkelt persons hudplejebehov og byder dig velkommen i en verden med uendelig skønhed.

HouseOfWellness_tegn

Darphin Ansigtspleje

Ved at kombinere innovative teknologiske og videnskabelige formler med aromaterapi, indeholder hvert eneste produkt særligt udvalgte ekstrakter og essenser fra kun de fineste aromatiske planter.

Yderligere indeholder Darphin højkoncentrerede, unikke Aromatic Care formler, som består af særligt udvalgte blandinger af aromatiske,
essentielle olier i deres reneste form.

Når disse bruges sammen, skaber de kraftige planteudtræk og den nyeste teknologi synlige resultater, stimulerer sanserne og giver skønhed og velvære fra top til tå.

Darphin er hudplejens “haute couture”. Det er den ypperste luksus man kan opnå via individuelt tilpasset hudpleje. Darphin er fremstillet af de bedste, fineste og særligt udvalgte råvarer, aromatiske dufte og tilført nutidens avancerede teknologi. Tilsammen giver det synlige og mærkbare resultater.

Darphins hudplejeserie er tilpasset både den enkeltes hudtype og hudtilstand, som kan forandres afhængig af alder, vejr, kost, stress og valg af livsstil.

De 3 komplimenterende formler – en Serum, en Aromatic Care og en Creme – er specielt designet til at tilpasse hudens fuldendte behov ved at reparere, balancere og pleje – i hvert sit hudlag.

Lækre plejeprodukter

Besøg vores skønhedsshop

Lækre plejeprodukter

Besøg vores skønhedsshop

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores nyheder...

... og få direkte besked når der kommer nye spændende produkter eller gode tilbud.

Tilmeld
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores nyheder...

... og få direkte besked når der kommer nye spændende produkter eller gode tilbud.

Din E-mail
Dit Navn