fbpx

Om Os

House of Wellness
omos

Om House of Wellness

Hos House of Wellness har vi stor erfaring indenfor alle typer af skønhedspleje og behandlinger. Vi holder os hele tiden opdaterede indenfor tidens nyeste trends og tendenser.

Vi tilpasser altid vores behandlinger til dine behov og hos os kan du være sikker på, at blive mødt af professionelt personale, med høj faglighed. Vi glæder os til at se dig.

Velkommen til  ♥

Helena

Indehaver af House of Wellness

Medarbejdere

Mød Os

monika1

Monica

Monica er uddannet Kosmetiker og er daglig leder af House of Wellness. Monica har igennem en årrække arbejdet med såvel PhFormula som Sensai.  Monicas høje faglighed og ikke mindst skønne væsen skaber den røde tråd i vores forretning, hvorfor du kan forvente, at du hos os mødes med smil og omsorg samt stor faglig stolthed. Monica udfører alle behandlinger som House of Wellness udbyder.
 
                                   – Velkommen –

 

nina1

Nina

Nina er i mesterlære hos House of Wellness og er færdiguddannet til november 2023.
Nina er et naturtalent, når det kommer til at skabe ro og balance og hos hende kan du være sikker på, at komme helt ned i tempo.
Hun er enormt dygtig til at lave brow- & lashlift samt ansigtsbehandlinger og hendes rolige væsen, gør enhver behandling Nina udfører, til en zen oplevelse.
Nina er ind imellem på skole, men for det meste er Nina at finde i House of Wellness.
 
sisselg1

Sissel

Sissel er ansat i House of Wellness i mesterlære & hun er færdiguddannet april 2024.
Sissel har ved siden af sin kosmetikeruddannelse, uddannet sig som vippetekniker samt i shellac ved CND. Sissel er meget umiddelbar og altid smilende og let til grin, hvorfor du sammen med Sissel kan forvente at hun giver dig sin ærlige mening, hvis du spørger, på en meget fin og kærlig måde.
Hun glæder sig til, at se dig! 

bjørk1

Bjørk

Bjørk er uddannet statsanerkendt kosmetiker på TECH college i Aalborg, hvor hun var i lære i en klinik på Færøerne, hvor hun også kommer fra. Bjørk har en stor kærlighed for pHformula som hun har arbejdet med siden hun var i lærer, så hun har et stort kendskab hertil. Desuden har Bjørk dygtiggjort sig i sugaring, specielt i Brazilian samt har hun videreuddannet sig til negletekniker hos LightElegance.  
Bjørk kan bookes til de fleres af vores behandlinger i House of Wellness. 
201_a

Maja

Maja har naturligt flair for skønhed og især makeup, hvor hun også er uddannet makeupartist, og man mærker tydeligt hendes passion. Maja deltog i DM i skills 2022, hvor hun fik en flot sølvmedalje – så du kan med fordel booke Maja til en makeup til alle anledninger. Maja er smilende, rolig og resultatorienteret, hvorfor du som kunde vil føle dig i trygge hænder hos Maja. 
Maja arbejder roligt og koncentreret og er uddannet statsanerkendt Kosmetiker.

Izabella

Izabella

I vil altid blive mødt med et smil af Izabella, når I kommer i klinikken.
Izabella er færdiguddannet som statsanerkend kosmetiker i November 2024.

Izabella elsker at skabe ro for kunderne men er også klar til en hyggelig snak om alt mellem himmel og jord. Hun går op i at vores kunder har en god oplevelse, og føler sig trygge

celina

Celina

Celina er perfektionist til fingerspidserne og fordyber sig i alt, hvad hun laver. I øjeblikket er hun meget optaget af at blive dygtigt til Phformula behandlingerne og nyder at øve sig i negle og eyelash extensions.

Hos Celina kan du være sikker på, at du er i trygge hænder, da hun allerede har bestået de fleste eksamener med glans. Celina deltog i DM i skills 2023, hvor hun fik en flot sølvmedalje.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev..

Og få 10% på første behandling!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev..

Og få 10% på første behandling!

Din E-mail
Dit Navn
Din E-mail
Dit Navn
house of wellness aalborg