fbpx

Om Os

House of Wellness
House of wellness_aalborg_behandlingsrum
OM HOUSE OF WELLNESS

Om House of Wellness

Hos House of Wellness har vi stor erfaring indenfor alle typer af skønhedspleje og behandlinger. Vi holder os hele tiden opdaterede indenfor tidens nyeste trends og tendenser.

Vi tilpasser altid vores behandlinger til dine behov og hos os kan du være sikker på, at blive mødt af professionelt personale, med høj faglighed. Vi glæder os til at se dig.

Velkommen til  ♥

Helena

Indehaver af House of Wellness

Medarbejdere

Mød Os

HOW_Theresa

Theresa

Theresa er uddannet kosmetiker og vi har i House of Wellness haft fornøjelsen af Theresa siden begyndelsen af 2019

Theresa er en glad pige som oprindeligt er fra Hammel ved Århus. Hun er meget passioneret omkring PhFormula og det at kunne gøre en forskel for kunder med problematisk hud, desuden er Theresa kendt blandt sine kunder for de mange smukke bryn og vipper hun laver og er desuden virkelig kompetent til især intim hårfjerning.

Theresa er meget perfektionistisk og det ses og mærkes tydeligt på Theresa at hun elsker sine kunder, sine kollegaer og sit arbejde.

HOW_Aimee

Aimee

Aimee er 26 år og er fra Aalborg, hun er gift med Mads og mor med stor M, til søde og smilende Ludvig. Aimee er uddannet kosmetiker & makeup artist og er et kæmpe skønheds naturtalent, som altid er i gang med at lære nye ting. Hos Aimee kan du få lagt smuk dag eller aften makeup.  Hun tilbyder også Brude-makeup, som også kan laves ude af huset eller makeup vejledning, som i øvrigt er gratis hvis man booker i forbindelse med  behandling. Derudover kan du også booke Aimee til diverse andre behandlinger.
HOW_Deepa

Deepa

Deepa er vores negleteknikker som tilbyder såvel manicure som pedicure. Samtidig øver hun sig i andre House of Wellness behandlinger som feks. Henna Bryn. Deepa er oprindeligt fra Færøerne men bor nu i Aalborg sammen med sin kæreste. Deepa er en kreativ pige med mange talenter som strækker sig langt udover wellness og vi er slet ikke i tvivl om, at hun er en ægte House of Wellness pige, da hun altid er i godt humør og har et stort smil på læben.

HOW_Sissel

Sissel

Sissel er i gang med at uddanne sig til kosmetiker på TECH College i Aalborg. Sissel er yngste kvinde i vores lille House of Wellness familie og nyder ofte godt af de andre pigers erfaring.

Sissel er en glad pige med ben i næsen og er bestemt ikke bange for at klø på for at lære nyt. Ofte findes hun i klinikken på sine fridage for at gøre sig endnu bedre end hun allerede er. Sissel har gennemført kurser i eyelash extensions, japansk Lifting/Gua Sha og sukring af ben.

Hun tilbyder selvfølgelig også massage, ansigtsbehandlinger, pedicure, manicure, shellac og krops behandlinger. Kom ind og mød Sissel og bliv i godt humør af hendes smittende smil.

HOW_Monica

Monica

Monica er tilflytter fra Vestjylland, hvor hun også oprindeligt kommer fra, hvorfor I også kan forvente, at hun har verdens dejligste accent.
Monica er 23 og uddannet Kosmetiker. Hun har igennem en årrække arbejdet med såvel PhFormula som Sensai.  Monicas høje faglighed og ikke mindst skønne væsen gør, at vi glæder os helt enormt til, at I skal møde hende. 
HOW_Nina

Nina

Nina er vores skønne dygtige elev. Hun er så sød og glæder sig til at møde og behandle vores skønne kunder. 

HOW_Helena
Medejer & Blæksprutte

Helena

Helena sætter stor pris på velvære, forkælelse og personlig pleje.

Hun er Business-woman med stort B og har flere succeser i bagagen – men først og fremmest er hun glad medejer af House of Wellness

HOW_Helena
Medejer & Blæksprutte

Helena

Helena sætter stor pris på velvære, forkælelse og personlig pleje.

Hun er Business-woman med stort B og har flere succeser i bagagen – men først og fremmest er hun glad medejer af House of Wellness

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores nyheder...

... og få direkte besked når der kommer nye spændende produkter eller gode tilbud.

Tilmeld
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores nyheder...

... og få direkte besked når der kommer nye spændende produkter eller gode tilbud.

Din E-mail
Dit Navn