fbpx

Om Os

House of Wellness
omos
House of wellness_aalborg_behandlingsrum

Om House of Wellness

Hos House of Wellness har vi stor erfaring indenfor alle typer af skønhedspleje og behandlinger. Vi holder os hele tiden opdaterede indenfor tidens nyeste trends og tendenser.

Vi tilpasser altid vores behandlinger til dine behov og hos os kan du være sikker på, at blive mødt af professionelt personale, med høj faglighed. Vi glæder os til at se dig.

Velkommen til  ♥

Helena

Indehaver af House of Wellness

Medarbejdere

Mød Os

monika1

Monica

Monica er uddannet Kosmetiker og er daglig leder af House of Wellness. Monica har igennem en årrække arbejdet med såvel PhFormula som Sensai.  Monicas høje faglighed og ikke mindst skønne væsen skaber den røde tråd i vores forretning, hvorfor du kan forvente, at du hos os mødes med smil og omsorg samt stor faglig stolthed. Monica udfører alle behandlinger som House of Wellness udbyder.
 
                                   – Velkommen –

 

mie1

Mie

Mie er uddannet Kosmetiker hos TECH college og har siden arbejdet i en klinik længere nord på, indtil vi var så heldige at få Mie til Aalborg. Mie er kendt for at være lidt af et orakel, hun sætter en stor ære i at være oplyst ned til mindste detalje og hos Mie kan du være sikker på at ingen valg er op til tilfældighederne. Mie er glad for at kunne oplyse dig om dine muligheder og behov efter grundig gennemgang af din hud.  Mie laver sugaring, voks, alle ansigtsbehandlinger, farvning af bryn/vipper, shellac, pedicure, manicure, massage og kropsbehandlinger. I 2022 har Mie et ønske om ligeledes at uddanne sig til negleteknikker. Det ønske skal vi nok få opfyldt, så glæd jer.

 

sisselg1

Sissel G

kommer snart

 

 

 

 

 

 

HOW_Helena

Helena

Helena sætter stor pris på velvære, forkælelse og personlig pleje. Hun er Business-woman med stort B og har flere succeser i bagagen – men først og fremmest er hun glad ejer af House of Wellness
nina1

Nina

Mød Nina, som er i mesterlære hos House of Wellness og som er et naturtalent, når det kommer til at skabe ro og balance.
Nina er enormt dygtig til at lave bryn og vipper og hendes rolige væsen gør enhver behandling Nina udfører til en zen oplevelse.  Nina er uddannet i sugaring, voks, brow lamination, lashlift, shellac, pedicure, manicure, massage og kropsbehandling. Nina er ind imellem på skole men for det meste er Nina at finde i House of Wellness.
 
201_a

navn

kommer snart

 

 

 

 

 

 

 

bjørk1

Bjørk

Bjørk er uddannet kosmetiker på TECH college og kan være lidt svær at forstå, fordi hun oprindeligt kommer fra Færøerne. Der er dog intet at tage fejl af når det kommer til Bjørk’s faglighed. Bjørk har stor erfaring i frugtsyre og elsker at arbejde med PH Formula. Desuden har Bjørk dygtiggjort sig i sugaring og er i fuld gang med at blive rigtig dygtig til at lave negle.
Bjørk kan bookes på de fleste House of Wellness behandlinger.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev..

Og få 10% på første behandling!

Tilmeld
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores nyheder...

... og få direkte besked når der kommer nye spændende produkter eller gode tilbud.

Din E-mail
Dit Navn