fbpx

Om Os

House of Wellness
omos

Om House of Wellness

Hos House of Wellness har vi stor erfaring indenfor alle typer af skønhedspleje og behandlinger. Vi holder os hele tiden opdaterede indenfor tidens nyeste trends og tendenser.

Vi tilpasser altid vores behandlinger til dine behov og hos os kan du være sikker på, at blive mødt af professionelt personale, med høj faglighed. Vi glæder os til at se dig.

Velkommen til  ♥

Helena

Indehaver af House of Wellness

Medarbejdere

Mød Os

monika1

Monica

Monica er uddannet Kosmetiker og er daglig leder af House of Wellness. Monica har igennem en årrække arbejdet med såvel PhFormula som Sensai.  Monicas høje faglighed og ikke mindst skønne væsen skaber den røde tråd i vores forretning, hvorfor du kan forvente, at du hos os mødes med smil og omsorg samt stor faglig stolthed. Monica udfører alle behandlinger som House of Wellness udbyder.
 
                                   – Velkommen –

 

nina1

Nina

Mød Nina, som er i mesterlære hos House of Wellness og som er et naturtalent, når det kommer til at skabe ro og balance.
Nina er enormt dygtig til at lave bryn og vipper og hendes rolige væsen gør enhver behandling Nina udfører til en zen oplevelse.  Nina er uddannet i sugaring, voks, brow lamination, lashlift, shellac, pedicure, manicure, massage og kropsbehandling. Nina er ind imellem på skole men for det meste er Nina at finde i House of Wellness.
 
sisselg1

Sissel

Sissel, er ansat i House of Wellness i mesterlære.
Sissel er enormt nysgerrig på at lære nyt og derfor kan I også ind imellem få en masse gode tilbud på behandlinger ved Sissel, hvis I er tilmeldt vores nyhedsbrev eller følger vores instagram, imens hun udforsker nye behandlinger og teknikker.
Sissel er meget umiddelbar og altid smilende, hvorfor du sammen med Sissel kan forvente at hun giver dig sin ærlige mening, hvis du spørger, på en meget fin og kærlig måde.
Sissel er ansat i mesterlære hos House of Wellness og uddanner sig som statsanerkendt kosmetiker

bjørk1

Bjørk

Bjørk er uddannet kosmetiker på TECH college og kan være lidt svær at forstå, fordi hun oprindeligt kommer fra Færøerne. Der er dog intet at tage fejl af når det kommer til Bjørk’s faglighed. Bjørk har stor erfaring i frugtsyre og elsker at arbejde med PH Formula. Desuden har Bjørk dygtiggjort sig i sugaring og er i fuld gang med at blive rigtig dygtig til at lave negle.
Bjørk kan bookes på de fleste House of Wellness behandlinger.
201_a

Maja

Maja har naturligt flair for skønhed og især makeup og man mærker tydeligt hendes passion. Maja har netop været til konkurrence i makeup og fik en meget flot sølv medalje, du kan med fordel booke Maja til en makeup til alle anledninger, da hun er uddannet makeup artist.
Maja er smilende, åben og imødekommende og er meget fortrolig med såvel teknikker som produkter, hvorfor du som kunde vil føle dig i meget trygge hænder hos Maja
Maja arbejder roligt og koncentreret alt imens hun uddanner sig til statsanerkendt Kosmetiker hos os

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev..

Og få 10% på første behandling!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev..

Og få 10% på første behandling!

Din E-mail
Dit Navn
Din E-mail
Dit Navn
house of wellness aalborg