fbpx
HOuse of wellness

pHFormula PRODUKTER

Vi forhandler pHFormula produkter i klinikken, med forudgående kyndig vejledning af vores dygtige kosmetiker. Kontakt os på mail, hvis du ønsker at booke en vejledning. Ved køb af komplet produktserie får du en gratis 60 minutters frugtsyre ansigtsbehandling i klinikken.

I klinikken tilbyder vi ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke pHformula. pHformula er for dig, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb. pHformula er enkel og resultatskabende ansigtsbehandlinger, der altid har dine ønsker og DIN HUDS unikke behov i fokus.

pHFormula

E.X.F.O. cleanse 100/200ml

Et beroligende, multifunktionelt renseprodukt, der giver en klar og glat hud. Dette cremede renseprodukt fjerner makeup og snavs og efterlader huden ren og gennemfugtet.

FORDELE

 • Overlegne eksfolierende egenskaber
 • Fjerner skånsomt makeup og snavs
 • Efterlader huden ren og gennemfugtet
 • Effektiv øjenmakeupfjerner
 • Kan anvendes som ansigtsmaske

NØGLEINGREDIENSER: PHA (mælkesukker), rooibos-ekstrakt, Vitamin B5, urea, papaya-enzym.

Pris: 269,- (100 ml) 379,- (200 ml)

P.O.S.T. recovery cream 50ml

Denne rige, blødgørende creme indeholder fugtbevarende ingredienser, der sikrer huden optimal fugt. Recovery-cremen afhjælper øjeblikkelig tørhed, har gode anti-inflammatoriske egenskaber og tilfører huden en stor mængde antioxidanter.

FORDELE

 • Gennemfugter normal, fedtet eller sensitiv hud
 • Genopretter hudens naturlige fugtbalance
 • Blødgør og udglatter

NØGLEINGREDIENSER: Sheasmør, bisabolol, Vitamin B3, PHA (mælkesukker).

Pris: 359,-

C.R. recovery 30ml

Dette serum indeholder en unik kombination af aktive ingredienser, der arbejder i synergi for at reparere og genskabe hudens sundhed samt forebygge fremtidige skader i huden.

FORDELE

 • Styrker hudens naturlige forsvarsmekanismer, hvilket er afgørende for behandlingen af sensitiv hud.
 • Overlegne antioxidante- og anti-inflammatoriske egenskaber
 • Skaber ro og balance

NØGLEINGREDIENSER: Retinol (A-vitamin), PHA (mælkesukker), azeloglycine, PH-DVC™.

Pris: 549,-

Vi forhandler pHFormula i klinikken

Med markedets mest innovative, effektive og resultatskabende ingredienser reparerer og genskaber behandling dine cellers funktioner og giver huden nyt liv. Indholdet og styrken i din behandling sammensættes af din pHformula-specialist og tilpasses din huds behov. pHformula arbejder målrettet på bl.a. ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder.


Behandlingen booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, munden, hals & décolleté.
Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende. Behandlingen kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev..

Og få 10% på første behandling!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev..

Og få 10% på første behandling!

Din E-mail
Dit Navn
Din E-mail
Dit Navn
house of wellness aalborg