fbpx

Handelsbetingelser og Persondatapolitik

1. Køb hos House of Wellness
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med House of Wellness, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra House of Wellness ApS.

2. Gavekort
Gavekortet på selve behandlingen gælder i 3 år. Hvis behandlingerne stiger i pris dækker vi prisforskellen det første år.

3. Priser
Alle gavekort er inkl. 25 % moms og i Danske kroner. Moms refusion kan først finde sted ved indløsning af behandling, idet et salg først effektivt træder i kraft pr. denne dag. Alle produkter mv. er inkl. 25 % moms og i Danske kroner.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser. Der tages forbehold for: Force majeure leveringssvigt, udsolgte varer og trykfejl mv.

4. Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres ikke hverken ved prisfald eller stigning.

5. Levering
Afsendelse af gavekort sker automatisk ved gennemførelse af køb. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Samadhi ApS.’ leverandører.

6. Afbestillinger
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, skal det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling”. til info@house-of-wellness.dk

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestilling skal ske inden kl. 16:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

7. Betaling
De mulige betalingsmåder er: Dankort / Visa Diners Club MasterCard samt Mobilpay.

8. Reklamationsret
Der ydes ikke reklamationsret på gavekort købt hos House of Wellness ApS. Fysiske skønhedsprodukter er der 30 dages fortrydelsesret på.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

Har eller burde have modtaget din vare. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@house-of-wellness.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

9. Anvendelse af reklamationsretten
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles House of Wellness ApS. indenfor rimelig tid efter varens modtagelse. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af House of Wellness ApS.

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl
Ved tilbage sendelse af defekte eller forkerte varer til House of Wellness ApS., hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et gebyr (150,00 kr.). Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet

11. Returret
Alle gavekort kan returneres indenfor 14 dage efter købsdato. Beløbet tilføres til det betalingskort, det er købt på.

12. Returnering
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen til tidspunktet for varens returnering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret
Varens emballage er brudt eller på anden måde åbnet.
Varen ikke returneres komplet.

13. Er du i tvivl
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Samadhi ApS., at du retter kontakt vha. info@house-of-wellness.dk.

14. Afbestillingspolitik omkring behandlinger i House of Wellness
Afbestilling skal ske senest 24 timer inden behandlingen starter.

Skulle uheldet være ude og du bliver akut forhindret, prøver vi at gøre alt for at sælge din tid. Hvis det ikke lykkes, vil du blive faktureret 50 % af behandlingens pris.

Ved udeblivelse fra behandlingen vil du blive faktureret for behandlingens fulde pris.

15. Cookies*
House of Wellness anvender cookies, til blandt andet Google Analytics (Trafik måling). Dette sker for at give dig og de øvrige besøgende den bedst mulige oplevelse.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvis du vil benytte House of Wellness og vælger cookies fra, kan der være services på hjemmesiden, du ikke kan benytte.

16. GDPR og persondatapolitik
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personlysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

16.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos NordWellness, skal du rette henvendelse på support@nordwellness.dk eller telefon +45 20 82 21 96. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

16.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne hjemmeside ejes og drives af:
House of Wellness ApS
C.W. Obels Plads 6, 1.
9000 Aalborg
CVR: 40448012
E-mail: info@alphaweb.dk
Tlf: +45 98 16 34 34