fbpx

Gavekort til Gua Sha Lifting

kr. 795,00

Gavekort til Gua Sha Lifting

Lifting Gua Sha er en kombination af behandlinger hvorved man opnår et ansigt der bliver løftet og mere ensartet,
men også en hud der stråler af sundhed og foryngelse.

I Gua Sha delen arbejdes der med Rosa Kvarts, da det er en feminin sten der taler til hjertet og virker berolignende, giver medfølelse og velvære. Teknikken giver glød, reducerer rynker, mindsker poser under øjenene og hævelser i ansigtet.

Cupping øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv og det tilfører ilt til cellerne, hvor de hjælper lymfesystemet med, at udskille affaldsstoffer.

Japansk lifting er med til, at stimulerer kollagen produktionen og dette kan hjælpe med, at ‘fylde’ linjerne op og derved mindske dine linjer og rynker. Derudover er Japansk Lifting en dyb ‘massage’ for, at komme ned og arbejde med musklerne og vævet i ansigtet.

Dette har en opstrammende virkning i huden og det afhjælper på muskelspændinger.

PRISEN er 795,- pr behandling.

Leveringsinformation

Modtager info
Hvis tomt, sendes det til din email
Din information
Kategori:

Beskrivelse

Lifting Gua Sha er en behandling bestående af 3 forskellige dele.

I Gua Sha delen arbejdes der med Rosa Kvarts stenen og teknikken giver glød, reducerer rynker, mindsker poser under øjenene og hævelser i ansigtet.

Cupping øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv hvilket er med til, at tilføre ilt til cellerne, hvor de hjælper lymfesystemet med, at udskille affaldsstoffer.

Japansk lifting er med til, at stimulere kollagen produktionen og dette kan hjælpe med, at ‘fylde’ linjerne op og derved mindske dine linjer og rynker. Derudover er Japansk Lifting en dyb ‘massage’ for, at komme ned og arbejde med musklerne og vævet i ansigtet.

Dette har en opstrammende virkning i huden og det afhjælper på muskelspændinger.

house of wellness aalborg