fbpx

Ultimate The Lotion 125ml

kr. 1.985,00

Den mest luksuriøse af SENSAIs lotions. Præparerer huden og optimerer effekten af den efterfølgende ansigtspleje.Den rige konsistens gennemfugter huden i dybden, opfrisker ansigtet øjeblikkelig og efterlader et fint slør af fugt, for at give en fast og strålende hud. Er beriget med Sakura Eternal Complex, Koishimaru Silk EX og CPX Vital Extract, som hjælper huden til at blive fastere og til at få en smukkere udstråling, hvilket giver en ultimativ silkeblød teint. Egenskaber: – Rig, fyldig og silkeblød tekstur. – Fremmer hyaluronsyresyntesen i dermale og epidermale celler. – Supporter genreparationsfunktionen som reaktion på UV-stråler og ROS forårsaget skader. – Supporter betingelser for cellulær energisyntese

125 ml

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Den mest luksuriøse af Sensais lotions.
Præparerer huden og optimerer effekten af den efterfølgende ansigtspleje.
Den rige konsistens gennemfugter huden i dybden, opfrisker ansigtet øjeblikkelig og efterlader et fint slør af fugt, for at give en fast og strålende hud.
Er beriget med Sakura Eternal Complex, Koishimaru Silk EX og CPX Vital Extract, som hjælper huden til at blive fastere og til at få en smukkere udstråling, hvilket giver en ultimativ silkeblød teint.

Rig, fyldig og silkeblød tekstur, fremmer hyaluronsyresyntesen i dermale og epidermale celler, supporter genreparationsfunktionen som reaktion på UV-stråler og ROS forårsaget skader, supporter betingelser for cellulær energisyntese.

Anvendelse
Applicer en passende mængde over hele ansigtet med dobbelt applicering teknik efter vaskesæbe (Trin 2) morgen og aften.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ultimate The Lotion 125ml”

Du kunne også være interesseret i...

house of wellness aalborg