fbpx

Ultimate The Emulsion 100ml

kr. 2.955,00

“Den mest luksuriøse SENSAI emulsion, med en cremet silkekonsistens som genopliver huden indefra. Ved applicering stryger den rige tekstur over huden og absorberes hurtigt for nænsomt at nære huden og genoprette hudens udstråling og kvalitet. Er beriget med Sakura Eternal Complex, Koishimaru Silk EX og CPX Vital Extract, der genopretter vitaliteten indefra og gør huden silkeblød, fast, glat og spændstig. Egenskaber: – Absorberes hurtigt og efterlader et varigt fugtslør på huden. – Fremmer hyaluronsyresyntesen i dermale og epidermale celler. – Supporter genreparationsfunktionen som reaktion på UV-stråler og ROS forårsaget skader. – Supporter betingelser for cellulær energisyntese.”

100 ml

1 på lager

Beskrivelse

Den mest luksuriøse Sensai Emulsion, med en cremet silkekonsistens som genopliver huden indefra.

Ved applicering stryger den rige tekstur over huden og absorberes hurtigt for nænsomt at nære huden og genoprette hudens udstråling og kvalitet.
Er beriget med Sakura Eternal Complex, Koishimaru Silk EX og CPX Vital Extract, der genopretter vitaliteten indefra og gør huden silkeblød, fast, glat og spændstig.

Absorberes hurtigt og efterlader et varigt fugtslør på huden, fremmer hyaluronsyresyntesen i dermale og epidermale celler, supporter genreparationsfunktionen som reaktion på UV-stråler og ROS forårsaget skader, supporter betingelser for cellulær energisyntese.

Anvendelse
Applicer en passende mængde over hele ansigtet med dobbelt applicering teknik morgen og aften efter lotion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ultimate The Emulsion 100ml”
house of wellness aalborg