fbpx

NanoLash

kr. 299,00

Naturlige øjenvipper, der forbløffer med deres længde, flotte farve og bemærkelsesværdige tæthed? Nu er det muligt! En måned er nok til at få den make-over, du altid har ønsket dig. Vent bare til du kan forføre og lokke med dine lækre øjenvipper. Denne enestående formel indeholder ingredienser af bedste kvalitet, og det er den, der virkelig siger spar to og giver dig masser af øjenvipper.

3 ml

Beskrivelse

Den præcise børste, gør det både let og enkelt at påføre. Sørg for, at huden er fri for makeup og øjencreme. Påfør produktet nøjagtigt, hvor øjenvipperne møder huden, ligesom du ville gøre det med eyeliner. Efter få sekunder er serummet absorberet, og de komponenter, der forstærker øjenvipperne, aktiveres.

Serumkomponenter gennemtrænger huden dybt ned i rødderne af øjenvipperne og virker derfra. De velnærede hårsække producerer kraftige og utroligt lange øjenvipper over kort tid. Derudover får Nanolash øjenvipperne til at se mørkere ud, og omgiver dem med et beskyttende lag, hvilket resulterer i, at færre øjenvipper falder ud eller knækker. Det er bevist, at denne metode til stimulering af vipperne er fuldstændig sikker, og at den ikke forårsager overfølsomhedsreaktioner eller hudirritation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NanoLash”

Du kunne også være interesseret i...

house of wellness aalborg