fbpx

NOW / micellar foam 03

kr. 229,00

Beskrivelse

NOW micellar foam er en stimulerende, naturlig og sæbefri renseskum, der renser i dybden og hjælper med at balancere hudens talgproduktion.

Til daglig rens af kombineret, fedtet eller tilstoppet hud og som en dybere anledningsvis rens til alle hudtyper, f.eks. om sommeren, hvor huden har tendens til at fedte mere, og der oftere anvendes solcreme. 

Vores micellar foam er formuleret med miceller i stedet for sæbe. De overfladeaktive micelle molekyler fjerner skånsomt fedt og snavs fra hudens overflade, men bibeholder samtidig hudens nødvendige og beskyttende olier.

NOW har en base af vitaminrig økologisk aloe vera, som hjælper med at balancere huden med cellefornyende og lindrende egenskaber, og økologisk blomsterhydrolat fra neroli, som bidrager med yderligere beroligende effekt. 

 

NOW micellar foam har en aromaterapeutisk duftsammensætning af blomsterfrisk citrus: tagetes, neroli, mandarin og sød appelsin, som hjælper med at stimulere mikrocirkulationen, sammentrækker porerne, og efterlader huden renset, klar og ensartet. 

 

NOW har samme opkvikkende citrusduft kendt fra NOW cleansing gel 03, men med ny, sæbefri og forbedret formel

house of wellness aalborg