fbpx

Kids sun lotion SPF30, 100ml

kr. 179,00

Ikke på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

KIDS SUN LOTION SPF 30 er dermatologisk testet til sensitiv hud og 100% parfumefri UV-beskyttelse til børn og alle, der ønsker at bruge solcreme uden duft.

Den blødgørende solcreme, kun med mineralske solfiltre, er både til krop og ansigt. Den har en cremet og næringsrig konsistens, som fordeles jævnt og uden besvær, absorberes let efter en god masserende påføring og efterlader ikke huden klistret. Et bevidst valg til leg i solen og som essentiel solbeskyttelse til hverdagens aktiviteter. 

Vores dermatologisk testede sammensætning af plantebaserede, økologiske ingredienser og tåre-fri mineralske UV-filter i KIDS SUN LOTION, gør den ideel som allergivenlig solbeskyttelse til sensitiv hud, øjenområdet og til hud med tendens til tørhed eller eksem. 

Læs om de veganske, koralvenlige og økologiske ingredienser i KIDS SUN LOTION i menuen AKTIVE INGREDIENSER længere nede.

KIDS SUN solcreme til børn indeholder den samme hudstyrkende og antioxidantrige solbeskyttelse som resten af Karmameju SUN serien – bare uden duft.

Men, vent! Kan jeg bruge de andre Karmameju SUN-produkter med naturlig duft på mine børn? Ja, selvfølgelig. Det er dit personlige valg, om du ønsker at bruge hudpleje med duft på dine børn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kids sun lotion SPF30, 100ml”
house of wellness aalborg