fbpx

8 Flower Nectar Oil Cream

DKK 799,00

8-Flower Nectar Oil Cream – er en innovativ og luksuriøs natcreme, der videregiver den botaniske sammensætning fra 8-Flower Essential Oil Elixir og dens fordele.
Er man fan af Essential Oil Elixir vil elske 8-Flower Nectar Oil Cream. Og for dem, der endnu ikke er begyndt at bruge essentielle olier, vil 8-Flower Nectar Oil Cream være en perfekt introduktion.
Cremen er en olie-emulsion i vand. Når produktet appliceres på huden udvikler det sig fra en creme til en komfortabel olie. Rig på botaniske ingredienser 8-Flower Nectar Essential Oil Elixir – et anti-age, aromatisk ungdomseliksir bestående af virkningsfulde essenser fra:
• 8 blomster: Evighedsblomst, ylang-ylang, patchouli, neroli, rose, lavendel, jasmin og iris.
• Sheasmør – to varianter der sikrer, at huden vedvarende fugt.
• Tapioca – skaber cremens utroligt rige, dog lette konsistens.
• Plejende planteolier – olier fra jojoba, macadamia, avocado, solsikke, tranebærfrø samt daddelfrø genopfylder, nærer og plejer huden.
• C- og E-vitamin – plejer dehydreret hud.

30 ml.

10 på lager

Beskrivelse

Cremen er en olie-emulsion i vand. Når produktet appliceres på huden udvikler det sig fra en creme til en komfortabel olie. Rig på botaniske ingredienser 8-Flower Nectar Essential Oil Elixir – et anti-age, aromatisk ungdomseliksir bestående af virkningsfulde essenser fra

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “8 Flower Nectar Oil Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *