MontBlanc
0
No products in the cart.
hero background

Ansatte

Sabine

Sabine Holz, Ejer

Jeg er ejer af House of Wellness og uddannet kosmetiker, vippetekniker (single og volume) og negletekniker. Mit speciale er Ph-Formula frugtsyre ansigtsbehandling, eyelash ekstensions, negle, makeup, bryn/ vipper og hårfjerning. For mig er det vigtigt at kunne gøre en forskel, og jeg elsker at forskønne og få alle mine kunder til at føle sig godt tilpas, med den rette behandling og vejledning.

Amalie

Amalie, uddannet kosmetiker

Amalie er uddannet statsanerkendt kosmetiker og er dygtig til at lave fodbehandlinger og dybderensende ansigtsbehandlinger. Hun har også en stor interesse indenfor neglebehandlinger, eyelash extension ( singles ) samt lashlift, og hun sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse og de flotteste resultater.

Emma

Emma, elev

Emma er vores 2. års elev.
Emma har altid drømt om at være kosmetikker og er derfor altid parat på at lære noget nyt hvorfor vi ofte kaster hende ud i en masse nye behandlinger, som der gives rabat på imens hun øver.

Emma er vores lille wellness mus, hun er en glad pige med meget let til smil og grin, har et roligt sind og hun er hurtigt blevet en rigtig House of Wellness pige som har kunden i centrum og gerne tilpasser behandlinger til kundens særlige behov.

Theresa

Theresa

Theresa er i lære hos House of Wellness i sin sidste fase af kosmetikker uddannelsen. Theresa er en frisk pige som elsker sin cykel og elsker farven blå. Vi har stjålet Theresa fra Hammel ved Århus hvor hun oprindeligt er fra og desuden fået lov at overtage hende fra en klinik i Aalborg hvor hun tog sine første kosmetikker-skridt. Theresa er perfektion til fingrespidserne, hun elsker at “nørde” med nye opgaver indtil den sidder lige i skabet.

Helena

Helena, Blæksprutte og Medejer