fbpx

Om Os

House of Wellness

Om House of Wellness

Hos House of Wellness har vi stor erfaring indenfor alle typer af skønhedspleje og behandlinger. Vi holder os hele tiden opdaterede indenfor tidens nyeste trends og tendenser.

Vi tilpasser altid vores behandlinger til dine behov og hos os kan du være sikker på, at blive mødt af professionelt personale, med høj faglighed. Vi glæder os til at se dig.

Velkommen til  ♥

Helena & Sabine

Indehavere

Medarbejdere

Mød Os

Indehaver

Sabine Holz

Sabine overtog House of Wellness i juli 2016 og er uddannet kosmetiker, vippetekniker og negletekniker. Med speciale i PH-Formula frugtsyre ansigtsbehandling, Eyelash extensions, negle, makeup, hårfjerning, bryn og vipper, er du altid sikker på at få den rette vejledning og professionelle behandling.

Sabine har altid kunden i centrum og sætter en ære i at de altid er tilfredse, når de forlade klinikken

Theresa

Theresa er i lære hos House of Wellness og i sidste fase af kosmetiker uddannelsen. Hun er perfektionist til fingerspidserne og elsker at “nørde” med nye opgaver, indtil de sidder lige i skabet. Vi har stjålet Theresa fra Hammel ved Århus, hvor hun oprindeligt er fra – Nu er hun så glad for sit arbejde, at hun er flyttet ind lige ved siden af klinikken. 

Emma

Emma er vores 2. års elev og har altid drømt om at blive kosmetiker. Hun sætter en ære i at lære nye ting og at blive så god som muligt til sit arbejde. Vores kunder nyder da også godt af når vi træner Emma i nye behandlinger… Så gives der nemlig rabat! Emma har altid let til smil, kunden i centrum og tilpasser gerne behandlingerne til sine kunders behov.

Aimee

Aimee er også ved at uddanne sig til kosmetiker og brænder for altid at give sine kunder den bedst mulige oplevelse. Hos Aimee kan du bl.a. få lagt den smukkeste make-up, lavet single eyelash extensions, lashlift, sukkerbehandlinger, alt indenfor manicure og pedicure samt kropsbehandlinger.

Gudbjorg

Gudbjorg er vores massage og krops specialist. Gudbjorg er oprindeligt fra Island men har valgt at bo i Aalborg for at læse fysioterapi. I over 6 måneder har hun været at finde i House of Wellness og har fået mange travle og stressede mænd og kvinder ned i gear. Gudbjorg er dygtig til at tilpasse sin behandling kundens særlige behov og udfordringer med spændinger. Ind imellem rejser Gudbjorg hjem for at lade op i den smukke Islandske natur men heldigvis kommer hun altid tilbage så I alle kan nyde godt af hendes kundskaber. 

Deepa

Deepa er vores negleteknikker som tilbyder såvel manicure som pedicure. Samtidig øver hun sig i andre House of Wellness behandlinger som feks. Henna Bryn. Deepa er oprindeligt fra Færøerne men bor nu i Aalborg sammen med sin kæreste. Deepa er en kreativ pige med mange talenter som strækker sig langt udover wellness og vi er slet ikke i tvivl om, at hun er en ægte House of Wellness pige, da hun altid er i godt humør og har et stort smil på læben.

Medejer & Blæksprutte

Helena

Helena sætter stor pris på velvære, forkælelse og personlig pleje.

Hun er Business-woman med stort B og har flere succeser i bagagen – men først og fremmest er hun glad medejer af House of Wellness

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores nyheder...

... og få direkte besked når der kommer nye spændende produkter eller gode tilbud.

Tilmeld
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores nyheder...

... og få direkte besked når der kommer nye spændende produkter eller gode tilbud.

Din E-mail
Dit Navn